'Online programma 'Oud en nieuw in Elburg' goed bekeken'

'Online programma 'Oud en nieuw in Elburg' goed bekeken'

  Zonder foto

ELBURG - Het online programma 'Oud en nieuw in Elburg' wat tijdens de afgelopen jaarwisseling is uitgezonden, was een succes, zo meldt de gemeente Elburg. Ruim 1350 kijkers volgden deze invulling van de oudjaarsnacht. Het initiatief, genomen door @Roberts, was opgezet door en voor jongeren.

Omdat de jaarwisseling anders was dan in andere jaren, wilde de gemeente Elburg toch iets bieden voor de jeugd. @Roberts en Stichting Wiel gingen in gesprek met de jongeren en kwamen met dit online alternatief. De kijkers konden genieten van een pub-quiz, interviews en een uitdaging van de burgemeester. De burgemeester riep jongeren op een 'challenge' voor hem in te sturen. De jury koos een uitdaging voor hem; een oudejaarsduik in het Veluwemeer. Ondanks dat de burgemeester niet van kou houdt, nam hij de uitdaging aan en ging hij in zwembroek het Veluwemeer in.

Na het aftelmoment startte een DJ-show met geluid- en lichteffecten. De reacties van de jongeren op de invulling van oudjaarsavond zijn positief. Ondanks de maatregelen was dit echt een leuke avond, blikt de gemeente terug.
Ook initiator en presentator Robert Pruis is ook tevreden: ''Het was enorm veel werk in de voorbereiding maar met elkaar hebben we er een succes van weten te maken.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden