Pleiter Makelaars & Taxateurs en Smit Schilderwerken sponsors jeugd VSCO


Vijf JO11- & MO11-teams van VSCO'61 werden aangenaam verrast door sponsors Pleiter Makelaars & Taxateurs uit Oldebroek en Smit Schilderwerken uit Oosterwolde. foto: Dik Leusink
Vijf JO11- & MO11-teams van VSCO'61 werden aangenaam verrast door sponsors Pleiter Makelaars & Taxateurs uit Oldebroek en Smit Schilderwerken uit Oosterwolde. foto: Dik Leusink
Zakelijk

Pleiter Makelaars & Taxateurs en Smit Schilderwerken sponsors jeugd VSCO

  Zakelijk

Oosterwolde - De 5 JO11- & MO11-teams van VSCO'61 werden aangenaam verrast door sponsors Pleiter Makelaars & Taxateurs uit Oldebroek en Smit Schilderwerken uit Oosterwolde door de overhandiging van nieuwe wedstrijdoutfits. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe VSCO'61-sponsors door de club een fraai bloemstuk overhandigd.

Toen VSCO'61 bij de start van het huidige voetbalseizoen 2016-2017 haar nieuwe kledinglijn presenteerde bleken zowel de clubsponsors als supporters erg enthousiast over de nieuwe outfit. Na de prachtige presentatie van de hoofdmacht werden in een hoog tempo vele elftallen en teams van VSCO'61 in een nieuw tenue gestoken. Telkens bleek dat de sponsors de initiatieven groots omarmden en de aanschaf van de tenues financierden in ruil voor een perfecte fullcolour sponsoruiting op de shirts en de broeken.

Afgelopen vrijdagavond was het een drukte van jewelste op sportpark De Heughte toen alle 5 VSCO'61 JO11- en MO11-teams (voorheen de E-pupillen) aangenaam verrast werden door twee trouwe VSCO'61-sponsors namelijk Pleiter Makelaars & Taxateurs uit Oldebroek en Smit Schilderwerken uit Oosterwolde. Uit handen van Joost Pleiter en Reijer en Hendri Smit ontvingen de VSCO'61-pupillen de nieuwe shirts, broeken en kousen, waarna er een daverend en enthousiast applaus volgde. Vol trots en met grote blijdschap liepen de jeugdige VSCO'61-ers vervolgens te paraderen over het sportpark op weg naar de fotoshoot. Fotograaf Dik Leusink was ook nu paraat en zorgde weer voor een mooie fotoreportage.

Als blijk van bijzondere dank en waardering overhandigden VSCO'61-bestuurslid Jeugdzaken Hendri Broekhuizen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de sponsors een fraai bloemstuk. Ook Hoofd Jeugdopleiding Lucas Voorn was aanwezig en sprak zijn grote waardering uit voor dit prachtige sportieve gebaar. "Een extra stimulans voor de jeugd om voor VSCO'61 te spelen. En voor VSCO'61 geldt 'wie de jeugd heeft, heeft de toekomst', aldus een enthousiaste Lucas Voorn.

Pleiter Makelaars & Taxateurs Oldebroek

Vanuit een rustieke woon- en werkomgeving in het buitengebied van Oldebroek verzorgt Pleiter Makelaars & Taxateurs al vele jaren haar bemiddeling en advisering op het gebied van aankoop, verkoop en huur van onroerend goed. Dit geldt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Pleiter is ook specialist als makelaar en taxateur in de agrarische sector. Om de kwaliteit van hun dienstverlening te waarborgen en hun aanbod aan objecten ook via www.funda.nl te presenteren, is Pleiter aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Met een team van zes personen staat Pleiter altijd klaar om u te helpen met professionele aan- of verkoop van uw object en om u te voorzien van betrouwbaar advies of een taxatierapport.

Pleiter Makelaars & Taxateurs
Hogenbrinkweg 9
8096 RS Oldebroek                                                                                                                     Tel.nr.:0525-631465
E: info@pleiter.nl
www.pleiter.nl
Zie ook: www.funda.nl

Smit Schilderwerken Oosterwolde

Smit Schilderwerken startte in 2001 haar activiteiten en heeft zich in de afgelopen 15 jaar een vaste positie in de schilderswereld weten te veroveren. Hun liefde voor het schildersvak en de kwaliteit van hun schilderwerk zijn de tools waarmee zij op de Noord Veluwe maar ook in de verre regio successen boeken. Door de groei van Smit Schilderwerken staan momenteel zes professionele en vakbekwame schilders voor u klaar. Smit is uw partner voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook kleuradvies voor het verfwerk, houtrotreparaties, levering en montage van allerlei glassoorten en diverse types spuitwerk behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Smit Schilderwerken.

Smit Schilderwerken
Zwarteweg 25
8097 PR Oosterwolde (Gld)
Hendri Smit: 06-13324894
Reyer Smit: 06-22944337
E: info@smitschilderwerken.com                                           
www.smitschilderwerken.com

De foto's zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden