<p>Gert Pleijter (l) en Sjoerd Kwakkel.</p>

Gert Pleijter (l) en Sjoerd Kwakkel.

(Foto: Dries van Dijk)

Autobedrijf Pleijter breidt sponsoring VSCO’61 uit

  Zakelijk

Autobedrijf Pleijter uit Oosterwolde en VSCO’61 hebben op 31 oktober hun handtekeningen gezet onder een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Namens de subsponsor tekende op sportpark De Heughte eigenaar Gert Pleijter en voor VSCO’61 de voorzitter van de sponsorcommissie Sjoerd Kwakkel. 

Autobedrijf Pleijter startte in november 1989 aan de Oostendorperstraatweg in Oosterwolde op bescheiden schaal. Door de jaren heen wist het bedrijf een trouwe klantenkring op te bouwen en is een bekend adres geworden voor reparatie en onderhoud van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Ook APK-keuringen onderdeel uit van het servicepakket. Om te komen tot een nog betere bedrijfsvoering is het autobedrijf in 2011 verhuist naar de nieuwe locatie aan de Zwarteweg 107a in Oosterwolde. Hier staan vijf hefbruggen het bedrijf ten dienste om aan de vraag van de klant te voldoen. Dit alles met de modernste apparatuur en gediplomeerde monteurs.

Mede door de goede ervaringen met sponsoring van het Berend Elzerman Toernooi heeft Autobedrijf Pleijter besloten om zijn sponsoring van VSCO’61 in 2011 meer te bundelen en uit te breiden tot het pakket van subsponsor.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden