Rennie Vlieger (l) en Sjoerd Kwakkel bij het nieuwe reclamebord van Timmerbedrijf R. Vlieger op sportpak De Heughte.
Rennie Vlieger (l) en Sjoerd Kwakkel bij het nieuwe reclamebord van Timmerbedrijf R. Vlieger op sportpak De Heughte. (Foto: Dries van Dijk)

Timmerbedrijf R. Vlieger nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - VSCO’61 heeft Timmerbedrijf R. Vlieger uit Oldebroek mogen begroeten als nieuwe reclamebordsponsor. Op sportpark De Heughte overhandigde eigenaar Rennie Vlieger de fraai gestylde en opvallende reclameborden officieel aan bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Hij bood het timmerbedrijf een fraai bloemstuk aan als blijk van bijzondere dank en waardering door de club. Ook werd de onderneming veel succes gewenst in een uitdagende markt in de bouw.

Na eerst 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de bouw is Rennie Vlieger in 2003 van start gegaan met Timmerbedrijf R. Vlieger met name gespecialiseerd op vrijwel alle (ver)bouwwerkzaamheden in en rond huis of bedrijf. Sinds maart 2008 is Timmerbedrijf R. Vlieger ook een ‘Erkend Leerbedrijf’. Bij het bedrijf is er veel mogelijk dankzij de ruime kennis en ervaring op het gebied van aanbouw en verbouw (inclusief het verzorgen van bouwtekeningen), nieuwbouw of renovatie van woning of schuur, carport, dakramen en dakkapellen, tegelwerk zoals badkamer, toilet, vloeren e.d., kozijnen plaatsen of vervangen, glas zetten, trappen maken en plaatsen, kastenwanden en restauratie van houtrot. .


De betrokkenheid bij VSCO’61 is al van jongs af aan. Rennie voetbalde bij de club en was jaren selectiespeler. Toen hij startte met zijn timmerbedrijf werd de club ook al snel gesponsord met een advertentie. Toen zoon Dylan het voorbeeld van zijn vader als voetballer volgde werden zijn ouders de grootste supporters. Ook in materiële zin steunde Timmerbedrijf R. Vlieger het team van Dylan door de sponsoring van sporttassen. Zoon Dylan speelt al jaren wekelijks zijn partijtje voetbal bij VSCO’61 en is inmiddels via de jeugdelftallen uitgegroeid tot een vaardige en talentvolle selectiespeler.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te vinden aan de Veenweg 21 in Oldebroek.

www.timmerbedrijfvlieger.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden