Dorine Verheul van 'Door Dorine Sport- en wellnessmassage' poseert met haar nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte.
Dorine Verheul van 'Door Dorine Sport- en wellnessmassage' poseert met haar nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte. (Foto: Dries van Dijk)

'Door Dorine' nieuwe reclamebordsponsor VSCO'61

  Sport

OOSTERWOLDE/ELBURG - Het sponsorgilde van VSCO'61 is nèt voor de coronacrisis uitgebreid met reclamebordsponsor 'Door Dorine Sport- en Wellnessmassage' uit Elburg. Op sportpark De Heughte overhandigde Dorine Verheul daartoe de mooi gestylde borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. De club is blij en trots op de nieuwe reclamebordsponsor en bood Door Dorine Sport- en Wellnessmassage als blijk van dank en waardering een bloemstuk aan en wenste het jonge bedrijf veel zakelijk succes toe.

Eigenaresse Dorine Verheul over haar sponsoring: “Ik hoop op deze manier nog meer klanten naar mijn praktijk in Elburg te trekken. Dat gaat dan vooral om sportmassages maar ook voor diverse behandelingen op het gebied van wellness kun je bij mij terecht”, licht zij toe.

Door Dorine Sport- en Wellnessmassage bestaat nu bijna één jaar in de huidige vorm. “Ik ben heel blij met mijn praktijk in de Smedestraat in hartje Elburg. Het is mooi centraal gelegen en goed bereikbaar per fiets of auto”, vertelt Dorine. “Ik heb bewust gekozen voor VSCO. Het is een actieve club die veel voor haar leden doet. Maar ook de adverteerders en sponsoren worden nooit vergeten. Deze samenwerking versterkt partijen en maakt gebruik van de kwaliteiten van de ander, dat is denk ik in deze tijd heel belangrijk.”

Dorine is gediplomeerd sportmasseur en heeft ruime ervaring in de wellnessbranche. “Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren en verschillende specialisaties gevolgd.” Cliënten kunnen bij Dorine behandeld worden voor hoofdpijn, nek- en schouderklachten of een massage bij Fibromyalgie, maar ook zwangerschapsmassage of hotstonebehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft zij de opleiding tot sportmasseur en verzorger afgerond en weet dus van de hoed en de rand als het op sportblessures aankomt.
“Ik kijk uit naar de komende jaren als sponsor van de mooie club VSCO’61. We zijn nog in gesprek over mogelijkheden tot verdere samenwerking”, aldus Dorine. “In het nieuwe normaal is het weer helemaal bij het oude. Ik heb het vanaf dag één druk en ben erg blij dat ik mijn vak weer mag uitoefenen.''

Meer informatie: www.doordorinemassage.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden