Overhandiging cheque aan vrijwilligers Weluwse Wens Ambulance
Overhandiging cheque aan vrijwilligers Weluwse Wens Ambulance Jan de Roo

Klavertje4 doneert aan Veluwse Wens Ambulance.

Sport Deel je nieuws

Klavertje4 doneert aan Veluwse Wens Ambulance

Na het Alzheimer Cafe, de Voedselbank, het Willem Holtrop Hospice en InterAktContour heeft klaverjasclub Klavertje4 vrijdagavond 29 april jl op haar maandelijkse kaartavond wederom een leuk geldbedrag (€1000,-) kunnen doneren aan deze keer de Veluwse Wens Ambulance. Deze stichting zet zich m.b.v. vrijwilligers in om voor mensen die niet lang meer te leven hebben een laatste wens te vervullen. De organisatie moet het hebben van giften, donateurs, sponsoren etc.

Klavertje4 houdt tijdens de kaartavonden een verloting en alle opbrengst daarvan wordt besteed aan een jaarlijks uitgekozen plaatselijk goed doel. Zo tonen de leden aan een grote maatschappelijke betrokkenheid te bezitten en worden er heel veel lootjes gekocht waarbij uiteraard leuke prijsjes te winnen zijn die vrijwel geheel beschikbaar worden gesteld door vele ondernemers uit Ermelo en Omstreken. Waarvoor Klavertje4 hen zeer dankbaar is. Zonder prijzen geen verloting uiteraard.

Ook gastvereniging FC Horst wordt niet vergeten. Voor hun gastvrijheid en het mogen lenen van de gezellige bartender Herman en het ontvangen van een lekker hapje voor de kaarters krijgt ook de vereniging FC Horst een bijdrage waarvoor zij bijvoorbeeld in het afgelopen najaar al een kunstmeststrooier hebben kunnen aanschaffen om de voetbalvelden nog mooier te maken dan ze al zijn.

De kaartavonden van Klavertje4 zijn gezellig en er wordt zeer zeker niet gekaart met ‘het mes op tafel’. Wel zijn er regels zoals dat bij elke club hoort. Wilt u eens een kaartje komen leggen en u weet hoe het spelletje gespeeld wordt dan bent u van harte welkom.

Neem dan contact op met Arie Paauwe, 06-20804430.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41