Run for the message 2017
Run for the message 2017 (Foto: Eigen foto)

Unieke samenwerking van skeelerclub Oldebroek met de Run for the Message

  Sport

Oldebroek – Op 29 september 2018 organiseren de thuisfrontteams van Hans Beijeman en Rob Boerma de vijfde editie van Run for the Message Oldebroek. Dit maal is de start en finish van de wandeltocht en de hardlooprun op de skeelerbaan van Oldebroek. Een unieke samenwerking van deze twee organisaties. Dit jaar zal er naast het bekende hardloopevenement ook een wandelroute van ca. 11 kilometer worden uitgezet. Het doel van Run for the Message is het financieel ondersteunen van het werk van Operatie Mobilisatie. Aanmelden kan via www.runforthemessage.nl/oldebroek.
.

Run for the Message brengt mensen op een gezonde manier samen om aandacht te vragen voor het werk van Operatie Mobilisatie (OM). Het streven is om wereldwijd 40.000 kilometer in alle 24 tijdzones af te leggen. Op deze manier vragen wij aandacht voor en zamelen deelnemers geld in voor het werk van Operatie Mobilisatie. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 km, 7,5 km of 10 km run. De start is om 16.00 vanaf Skeelerbaan ‘Wijhe Ruit’ Stouwdamsweg 12 in Oldebroek.

Deelnemers kunnen zich ook inschrijven voor de wandeltocht. De start van de wandeltocht is om 15.00, eveneens vanaf de Skeelerbaan.

Wie zelf niet mee kan of wil lopen kan bijdragen aan het werk van Operatie Mobilisatie. Doneren kan via www.runforthemessage.nl/oldebroek.


Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie (OM) is een internationale zendingsorganisatie in beweging voor God! Al meer dan 50 jaar ondersteunen wij kerken wereldwijd om de bijbelse boodschap te verspreiden. Van praktisch werk en ontwikkelingshulp tot straatevangelisatie en jongerenwerk. Internationale teams gaan erop uit over land of op zee met de Logos Hope, het zendings- en boekenschip van OM. De 3100 medewerkers hebben verschillende kerkelijke achtergronden en komen uit meer dan 100 verschillende landen. Wereldwijd zijn er zo’n 150 Nederlanders fulltime betrokken.

Meer berichten