De Run for Joyce prijzen staan klaar. Eigen foto
De Run for Joyce prijzen staan klaar. Eigen foto

Inschrijvingen Run for Joyce gaan voorspoedig

  Sport

OOSTERWOLDE – De organisatie van Run for Joyce is tevreden over de voorinschrijvingen. Net zoals voorgaande jaren hebben al veel hardlopers zich ingeschreven voor het hardloopevenement.

Hierbij is het mooi om te zien dat het bevestigd wordt dat het een evenement is voor jong en oud. De jongste deelnemer tot nu toe is 2 jaar, de oudste 70 jaar.

Inschrijfmogelijkheden
Voorinschrijving is tot en met donderdag 20 september 24:00 uur mogelijk via de website www.runforjoyce.nl. Met de voorinschrijving ben je verzekerd van een startbewijs en betaal je tevens een gereduceerd tarief ten opzicht van de na-inschrijving.

Na-inschrijving is vrijdagavond 21 september op locatie, Sportpark De Heughte in Oosterwolde, mogelijk vanaf 17:15 tot uiterlijk 30 minuten voor start van de betreffende afstand.

Programma
Het hardloopevenement start aanstaande vrijdagavond 21 september om 18:00 uur met onder andere een warming-up voor de kinderen onder begeleiding van Bootcamp Oldebroek. Waarna om 18:15 uur het startschot klinkt voor de jongste deelnemers t/m 8 jaar (500 meter). Om 18:30 uur start de 1000meter voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.
Om 19:00 uur klinkt het startschot voor de 5 km en om 19:45 uur starten de lopers voor de 2,5 en 10 km.

Foto-onderschrift: De Run for Joyce prijzen staan klaar.
Foto : Eigen foto

Meer berichten