OWIOS thuis tegen Lunteren

  Sport
Foto: Marijke Stouwdam

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag 7 oktober op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Lunteren.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer H.B.B. van Beek.
Met Lunteren komt er een oude bekende naar Oldebroek. Al verschillende jaren wordt er tegen elkaar gespeeld. Vorig jaar won OWIOS tweemaal met minimaal verschil 1-0. Thuis door een doelpunt van Nabil Essaddouqi en uit door een doelpunt van Bennie Veldhoen. Het jaar ervoor eindigde de wedstrijd in Oldebroek in 2-2. Vorig seizoen hadden Lunteren en OWIOS bijna hetzelfde verloop in de competitie. In de eerste helft van de competitie draaide het boven verwachting en stonden beide ploegen bij de bovensten, maar in de 2e seizoenshelft zakte OWIOS naar plaats 7 en Lunteren naar plaats 9. Beide ploegen hebben nu in deze competitie 3 punten uit 2 wedstrijden.
 
Lunteren kende een moeizame voorbereiding en pakte in de beker 1 punt. Ook bij de start van competitie ging het nog niet naar wens. Er werd met 4-1 verloren van het gepromoveerde AVW '66. Daarnaast ontving Jordi Duits de rode kaart en is ook tegen OWIOS nog geschorst. Lunteren revancheerde zich vorige week door het gepromoveerde ESA met 3-0 naar huis te sturen. 
 
OWIOS kende een wisselende voorbereiding. Het eigen Veluwecup-toernooi werd gewonnen. In de beker werd OWIOS daarentegen uitgeschakeld met één overwinning. OWIOS begon zeer overtuigend aan de competitie en versloeg AGOVV met 5-0. Belangrijke doelpunten vielen net voor en net na rust. Vorige week verloor OWIOS van het fysiek, sterke Veensche Boys met 3-0. OWIOS creëerde weinig kansen en vlak voor het einde werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid door Veensche Boys.
 
Het verleden toont aan dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zullen zijn en alleen door voorbeeldige inzet zal OWIOS het verschil kunnen maken om de drie punten in Oldebroek te houden.
 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox