<p>De gebroeders Schenk (l.en Sjoerd Kwakkel.</p>

De gebroeders Schenk (l.en Sjoerd Kwakkel.

(Foto: Dries van Dijk)

’t Mulligen opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

  Sport

OLDEBROEK - Hoveniersbedrijf - Groencentrum en Kwekerij ‘t Mulligen uit Oldebroek heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO’61. Op sportpark De Heughte ondertekenden Johan en Adri Schenk namens ‘t Mulligen en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61 de driejarige sponsorovereenkomst. Voor de jarenlange trouwe support werd ’t Mulligen als blijk van grote dank en waardering een fraai bloemstuk aangeboden. 

’t Mulligen is in de wijde regio bekend als hoveniersbedrijf, groencentrum en kwekerij. De gebroeders Johan en Adri Schenk zijn in 1992 begonnen en hebben hun bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Met zes medewerkers runnen de broers een groencentrum dat klanten van heinde en ver trekt. Reden hiervoor is het specialistische assortiment en ruime aanbod. 

Naast het groencentrum zijn de broers gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg en onderhoud. ’t Mulligen maakt alles op maat en fabriceert desgevraagd zelf onderdelen voor de tuin. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op de website en YouTube. 

Hoveniersbedrijf - Groencentrum & Kwekerij ‘t Mulligen is gevestigd aan de Ottenweg 22 in Oldebroek. 

Meer informatie: www.hetmulligen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden