<p>Lisette van ’t Hul-Sneller en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de nieuwe subsponsorovereenkomst</p>

Lisette van ’t Hul-Sneller en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de nieuwe subsponsorovereenkomst

(Foto: Dik Leusink)

Snackpoint Café ’t Wissel opnieuw subsponsor VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - Snackpoint Café ’t Wissel uit Oldebroek en VSCO’61 hun subsponsorovereenkomst opnieuw verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden de nieuwe eigenaresse Lisette van ’t Hul-Sneller namens ‘t Wissel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel het nieuwe sponsorcontract. Tevens werden de nieuwe reclameborden officieel overhandigd. Sjoerd bood Lisette een bloemstuk aan als blijk van dank en waardering en hij wenste het horecabedrijf veel succes na de zware coronaperiode.

’t Wissel is een begrip in Oldebroek en verre omgeving. De naam is ontstaan begin 1900 vanwege de vroegere wisselplaats van de tramlijn die over de Zuiderzeestraatweg liep. Door de komst van auto’s, bussen en vrachtwagens verdween de tramlijn en werd een stenen straatweg aangelegd. Bij de oude wisselplaats begon Bakker Strijkert niet veel later zijn bakkerij gevolgd door zijn ijssalon en cafetaria. Vele jaren later werd de locatie een café en cafetaria genaamd ’t Wissel. Tot op de dag van vandaag heeft het nog steeds deze bestemming. 

De nieuwe eigenaresse Lisette van ’t Hul-Sneller heeft de afgelopen maanden het interieur vernieuwd en ook het terras heeft een metamorfose ondergaan. Klaar voor de toekomst aldus Lisette, die met haar team de gasten graag weer wil ontvangen.

De afgelopen 25 jaar heeft het horecabedrijf zich als sponsor verbonden aan VSCO’61, waarvan de laatste jaren als subsponsor. Vanwege de wisseling van eigenaar is in een prettig gesprek afgesproken dat beide partijen ook de komende periode met elkaar eenzelfde sponsorverbintenis aangaan. 

Snackpoint Café ’t Wissel is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 221 in Oldebroek. 

www.snackpoint.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden