<p>Jeanette Wessels en Stefan Willems van SW Stukadoor bij het nieuwe reclamebord.</p>

Jeanette Wessels en Stefan Willems van SW Stukadoor bij het nieuwe reclamebord.

(Foto: Dik Leusink)

SW Stukadoor nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - VSCO’61 heeft het Kamper bedrijf SW Stukadoor verwelkomd als nieuwe reclamebordsponsor. Eigenaar Stefan Willems en partner Jeannette Wessels waren naar sportpark De Heughte gekomen om de reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een bloemstuk aangeboden en veel succes toegewenst. 

De familie Willems staat regionaal bekend als een echte stukadoorsfamilie. Toen Stefan de kneepjes van het vak kende, besloot hij als zelfstandig ondernemer verder te gaan onder de naam SW Stukadoor. Het werkgebied van onderneming is naast Kampen, Zwolle, Dronten ook de Noord Veluwe. Naast eigen verworven opdrachten wordt ook nauw samengewerkt met regionale bouwondernemingen. SW Stukadoor is gespecialiseerd in diverse soorten stucwerk waaronder betonlook, sierpleister, gladde muren en spachtelputz.

Mede door de goede contacten op de Noord Veluwe en de waardering voor de daar opererende ondernemers heeft SW Stukadoor besloten om voetbalvereniging VSCO’61 uit Oosterwolde te sponsoren. 

SW Stukadoor is gevestigd aan de Kronkelwilg 10 in Kampen. www.gladdenieuwbouwmuren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden