IJslander BV verlengt wedstrijdsponsorschap VSCO’61


Lammert Vlieger (l) en John Franken ondertekenen de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst.
Lammert Vlieger (l) en John Franken ondertekenen de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst. (Foto: Dries van Dijk)

IJslander BV verlengt wedstrijdsponsorschap VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - Sport- en speeltoestellenproducent IJslander BV uit Oldebroek heeft het wedstrijdsponsorcontract met VSCO’61 voor drie jaren verlengd. Op sportpark De Heughte in Oosterwolde ondertekenden algemeen directeur John Franken van IJslander en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61 de nieuwe sponsorovereenkomst. Als dank en met grote waardering werd de trouwe wedstrijdsponsor IJslander BV een fraai bloemstuk aangeboden. 

Het begon voor IJslander allemaal in 1996 toen Dirk IJskes en zijn vrouw Marjan besloten om duurzame speeltoestellen voor publieke ruimtes te ontwikkelen en te produceren. Met enige kennis, het nodige gereedschap en roestvast staal ontstonden de Build Your Own toestellen (BYO). Modulaire onderdelen die je zelf kunt samenvoegen tot een toestel. 

Het roestvaste staal waar Dirk en Marjan vanaf het prille begin al heilig in geloofden, blijkt nog steeds een schot in de roos. Klanten beseffen dat de toestellen niet alleen een lange levensduur, maar veel méér voordelen hebben; vandalismebestendig, onderhoudsvriendelijk en vooral duurzaam. Vandaag de dag werkt IJslander - met ruim 40 mensen in dienst - in een bedrijfspand aan de Oude Dijk in Oldebroek. Niet meer dan 200 meter van de plek waar het ooit begon.

Op sportpark De Heughte heeft IJslander haar hoogwaardige RVS-producten mogen inzetten bij de realisatie van de JAP (Jeugd Activiteiten Plek). Dit is een doorslaand succes geworden voor de sportende jeugd uit Oosterwolde die er veel gebruik van maakt. 

IJslander BV, Oude Dijk 10, Oldebroek.
www.ijslander.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden