Auto Service Holster nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61


<p>Lubertus Holster (l) en Sjoerd Kwakkel</p>

Lubertus Holster (l) en Sjoerd Kwakkel

(Foto: Henri van de Kolk)

Auto Service Holster nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - Auto Service Holster uit Amersfoort is reclamebordsponsor van VSCO’61. Uit handen van eigenaar Lubertus Holster ontving sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel de opvallende reclameborden. Met trots en blijdschap werd de nieuwe reclamebordsponsor op sportpark De Heughte verwelkomd. Auto Service Holster werd als blijk van dank en waardering een bloemstuk overhandigd.

Na vele jaren in dienstverband in de automotive industrie te hebben gewerkt, kwam er in 2018 plotsklap een voorlopig eind aan de carrière van Lubertus Holster. Als werkplaatschef bij Besseling Vervoer in Amersfoort werd hij geconfronteerd met het faillissement van het grote vervoersbedrijf. Er is wel een doorstart gemaakt maar in afgeslankte vorm. Dat bood Lubertus de kans de werkplaats en de onderhoudsactiviteiten over te nemen, die hij onder de naam Auto Service Holster heeft voortgezet. Naast onderhoud van taxi’s en bussen verzorgt hij ook het onderhoud aan de auto’s van particulieren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf waar service en kwaliteit bovenaan staan

Lubertus Holster: ''Het is hard werken om als startend bedrijf het hoofd boven water te houden, maar met de hulp van mijn vrouw Bernice die de administratieve werkzaamheden verzorgt, ziet de toekomst er positief uit”, aldus Lubertus.

Holster heeft hij geen tijd meer om trainingen te geven aan jeugdteams. Wel is hij blijven voetballen in het zesde elftal van VSCO’61. Om de club toch een extra steuntje te geven is het meidenteam MO17-1 enige tijd geleden aangenaam verrast door de overhandiging van warming-up shirts. Onlangs werd de sponsoring uitgebreid met reclameborden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden