Jan van der Weerd, Jacqueline van Dijk, Gianni van der Weerd en Sjoerd Kwakkel. (v.l.n.r.)
Jan van der Weerd, Jacqueline van Dijk, Gianni van der Weerd en Sjoerd Kwakkel. (v.l.n.r.) (Foto: Henri van de Kolk)

Alpha Natuursteen nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - Op een zonovergoten sportpark De Heughte verwelkomde VSCO’61 haar nieuwe reclamebordsponsor Alpha Natuursteen met vestigingen in ’t Harde, Epe, Nijkerk en Harderwijk. Uit handen van Jacqueline van Dijk en Jan en Gianni van der Weerd ontving sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel officieel de gestylde reclameborden. Een  bloemstuk werd Alpha natuursteen overhandigd als blijk van dank en waardering.

Ongeveer 15 jaar geleden startten Jacqueline van Dijk en haar partner Jan van der Weerd in Nijkerk met Alpha Natuursteen. Beiden kwamen uit de natuursteenbranche. Jan had al tientallen jaren ervaring met het vervaardigen van grafmonumenten en Jacqueline was ook al ruim 15 jaar werkzaam in de branche. Tien jaar geleden werd het tweede filiaal geopend in ’t Harde, twee jaar geleden gevolgd door Epe en recent Harderwijk. Inmiddels is ook de zoon van Jacqueline en Jan, Gianni van der Weerd, toegetreden tot de bedrijfsleiding en wordt de continuïteit en duurzaamheid van Alpha Natuursteen dus gewaarborgd.

De naam ‘Alpha’ is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor het ‘begin’. Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen. De steensoorten en materialen die veel worden gebruikt zijn graniet, marmer en kwartsiet, zowel in combinatie met RVS, brons als glas. Uiteraard zijn er ook zwerfkeien en ruwe stenen. Wat betreft inscriptie zijn allerlei lettertypen in diverse kleuren mogelijk. Het uitgangspunt bij Alpha Natuursteen is: ‘Kwaliteit van nu - service van toen’. Daarbij maakt het bedrijf optimaal gebruik van de hedendaagse kennis en ervaring met de materialen en technische mogelijkheden. Met de service van toen, door middel van tijd en aandacht.

Als het gaat om een grafmonument is het van groot belang dat u zich bij Alpha op uw gemak voelt. Zodanig dat u op een prettige manier een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Dit kan in de showrooms, door het presentatieboek, de brochure of via de website. Tevens is er een online-faciliteit voor het ontwerpen van een monument. Ook is bezoek aan huis mogelijk.

Een ander onderdeel van het bedrijf is de levering van natuurstenen vloeren en onderdelen voor de bouw. De toepassingen vereisen veel kennis van de materialen. 

Voor verdere naamsbekendheid van Alpha Natuursteen alsmede uit sympathie voor de club heeft het bedrijf besloten om VSCO’61 te sponsoren als reclamebordsponsor.

Alpha Natuursteen VOF, Eperweg 78a op ’t Harde.

www.alphanatuursteen.nl

Ook te volgen via Facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden