<p>Remko Bosman, Gerrit Pleiter en Lammert Vlieger.</p>

Remko Bosman, Gerrit Pleiter en Lammert Vlieger.

(Foto: Dries van Dijk)

Wouda Installatietechniek nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE - VSCO’61 heeft het Flevolandse bedrijf Wouda Installatietechniek B.V. uit Dronten mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Uit handen van algemeen directeur Remko Bosma en projectleider Gerrit Pleiter van Wouda ontving sponsorcommissielid Lammert Vlieger de fraai gestylde borden, die een opvallende plaats krijgen rond het hoofdveld van VSCO’61. Een fraai bloemstuk werd de nieuwe reclamebordsponsor overhandigd als blijk van dank en waardering.

Wouda Installatietechniek is opgericht in 1933 in het Fries Ee door Menze Wouda. Na het droogleggen van de polder begon hij een nieuw bedrijf in de Noordoostpolder. In 1962 verhuisde het bedrijf naar Dronten. Vanuit deze locatie aan de Noord is het bedrijf uitgebouwd en gegroeid naar het gerenommeerde installatiebedrijf van vandaag. Wouda is vanaf het begin duidelijk aanwezig en betrokken geweest bij de opbouw van Flevoland en heeft nog steeds een belangrijk werkgebied in de polder. Inmiddels zijn ze ook actief op de Veluwe en in Friesland en Overijssel.

Wouda richt zich naast de particuliere markt vooral op de zakelijke markt met duurzame utiliteitsbouw zoals kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Met 60 werknemers in dienst werkt Wouda samen met andere bedrijven en organisaties bij nieuwbouwprojecten, renovaties, verbouwingen en uitbreidingen. In de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en duurzaamheid beschikt het bedrijf over veel kennis en expertise. Mooie en recent opgestarte en/of gerealiseerde projecten zijn het Windpark Zeewolde (grootste windpark in Nederland) en de verkeerstoren van Vliegveld Lelystad.

Vanwege sympathie voor en betrokkenheid bij VSCO’61 alsook het vergroten van de naamsbekendheid in de Veluwse regio is Wouda Installatietechniek afgelopen week reclamebordsponsor geworden van ‘De Kanaries’. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden