<p>Sjoerd Kwakkel (l. ) en Arnoud van Guilik ondertekenen de nieuwe Stersponsorovereenkomst</p>

Sjoerd Kwakkel (l. ) en Arnoud van Guilik ondertekenen de nieuwe Stersponsorovereenkomst

(Foto: Dries van Dijk)

Slagerij van Guilik verlengt stersponsorschap VSCO’61

  Sport

OOSTERWOLDE/HATTEMERBROEK - VSCO’61 en Stersponsor Slagerij van Guilik, Nr.1 in BBQ en Buffetten, uit Hattemerbroek, Hattem en Zwolle zijn deze week overeengekomen om ook in de komende drie jaren hun samenwerking te continueren. De nieuwe driejarige Stersponsorovereenkomst werd op sportpark De Heughte ondertekend door Arnoud van Guilik, namens de Slagerij en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel. Als blijk van grote dank en waardering overhandigde hij de trouwe Stersponsor een fraai bloemstuk. Tevens werd de jonge vader Arnoud een leuke fanshopsurprise aangeboden voor zijn pasgeboren dochter Lieke.

Al bijna 125 jaar is de naam Van Guilik verbonden aan een grote slagersfamilie die zijn oorsprong kent in de plaats Ede. Jack van Guilik is in 1986 begonnen als ambachtelijke slager in de Boni-Supermarkt aan de Deventerstraatweg in Zwolle en is daar nog steeds actief. Wekelijks ontvangt Slagerij van Guilik daar zo’n 6.000 klanten.

Rond 2007 begon Jack van Guilik met barbecues en salades. Dat bleek een schot in de roos. Dit resulteerde uiteindelijk in 2013 in de bouw van het opvallende nieuwe pand op bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek. Al snel werd dit pand uitgebreid en kent nu een werkoppervlak van 1.800 m2. 

Begin 2020 heeft Slagerij van Guilik ook een ambachtelijke slagerij in het Boni-filiaal te Hattem geopend en mogelijk zullen er nog enige filialen volgen. Inmiddels heeft vader Jack gezelschap gekregen van zijn zonen Arnoud en Ferdi in de dagelijkse bedrijfsleiding. Hoewel de coronapandemie de catering-activiteiten hebben verminderd, loopt het met de twee slagerijen voortvarend en kon zodoende de economische schade beperkt blijven. Met een groot assortiment aan kerstpakketten hoopt Slagerij van Guilik nog een mooi slot van 2020 te kunnen realiseren.

Ook VSCO’61 heeft in de loop der jaren de kwaliteiten van Slagerij van Guilik geproefd door diverse buffetten en hapjes. Uit de contacten die ontstonden is wederzijds respect en vertrouwen ontstaan met als resultaat dat Slagerij Van Guilik zich ook voor de komende drie jaar graag als Stersponsor wilde verbinden aan VSCO’61.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden