<p>Everhard Polinder (r,) en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de nieuwe cosponsorovereenkomst.</p>

Everhard Polinder (r,) en Sjoerd Kwakkel ondertekenen de nieuwe cosponsorovereenkomst.

(Foto: Dries van Dijk)

Bouwbedrijf en bouwmarkt opnieuw co-sponsors VSCO’61

  Sport

De Oosterwoldse ondernemingen Bouwbedrijf Van Boven en Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben opnieuw een driejarige co-sponsorovereenkomst met VSCO’61 afgesloten. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte Everhard Polinder namens de beide ondernemingen en sponsorcommissievoorzitter Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61 het vernieuwde sponsorcontract. 

In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en staat bekend als een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt er terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Schoonzoon Everhard Polinder heeft in 2012 de taken van Wim overgenomen.
In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met Doe-het-zelf-zaak Bouwmarkt ‘De Meule’. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft ‘De Meule]  voor zowel de beginnende als ervaren klusser de juiste producten. Ook voor ZZP’ers is de bouwmarkt een ideale plaats voor de dagelijkse behoefte aan bouwproducten. De slogan ‘De Meule hef veule’ is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van bouwmarkt is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke Korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt, hetgeen zich vertaald heeft in de grootte van de huidige bedrijfspanden op een mooie en goed toegankelijke plaats in het centrum van Oosterwolde.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf Van Boven als die van Bouwmarkt ‘De Meule’ hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. In een evaluatiegesprek tussen de sponsors en de club is besloten om de lopende Cosponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen. Tevens is overeengekomen dat zowel Bouwbedrijf van Boven als Bouwmarkt ‘De Meule’ het team van MO17-1 blijven sponsoren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden