<p>Lubertus Holster (staand rechts) met de meiden van VSCO&#39;61 MO17 in de nieuwe warming-up shirts</p>

Lubertus Holster (staand rechts) met de meiden van VSCO'61 MO17 in de nieuwe warming-up shirts

(Foto: Dries van Dijk)

Warming-up shirts voor VSCO’61 MO17-1

  Sport

OOSTERWOLDE - De meiden van VSCO’61 MO17-1 zijn aangenaam verrast door Auto Service Holster uit Amersfoort. Uit handen van eigenaar Lubertus Holster ontving het team warming-up shirts. Als blijk van dank en waardering bood Willemijn Evers namens het meidenteam een bloemstuk aan. Ook trainer/coach Tonnie Hofmeijer, teamleider Margreet Heimensen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de nieuwe sponsor.

Na vele jaren in dienstverband in de automotive industrie te hebben gewerkt, kwam er in 2018 plotsklap een voorlopig eind aan de carrière van Lubertus Holster. Als werkplaatschef bij Besseling Vervoer in Amersfoort werd hij geconfronteerd met het faillissement van het grote vervoersbedrijf. Er is wel een doorstart gemaakt, maar in afgeslankte vorm. Dat bood Lubertus de kans de werkplaats en de onderhoudsactiviteiten over te nemen, die hij onder de naam Auto Service Holster heeft voortgezet. Naast onderhoud van taxi’s en bussen verzorgt hij ook het onderhoud aan de auto’s van particulieren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf.

Holster: ‘’Het is hard werken om als startend bedrijf het hoofd boven water te houden, maar met de hulp van mijn vrouw Bernice die de administratieve werkzaamheden verzorgt, ziet de toekomst er positief uit.’’  Hij heeft geen tijd meer om trainingen te geven aan jeugdteams, maar is wel blijven voetballen in het zesde elftal van VSCO’61

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden