Pim Plaggenborg, personal trainer en eigenaar Veluwe Fit
Pim Plaggenborg, personal trainer en eigenaar Veluwe Fit Veluwe Fit

VELUWE FIT ORGANISEERT PUMP4JUSTICE TIJDENS WK QATAR

Overig Deel je nieuws

Deelnemers komen in beweging vóór vrijheid en mensenrechten

NUNSPEET - Tijdens het WK in Qatar vindt in Nunspeet een sportief tegenwicht plaats: Pump4Justice. De opbrengsten gaan volledig naar A21, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor het beëindigen van moderne slavernij. Pump4Justice is bedacht en georganiseerd door Veluwe Fit, een personal training bedrijf dat zich richt op sporten en lifestylecoaching in de natuur, buiten op straat of in de natuurlijk opgezette studio. Het event vindt plaats in de vorm van virtuele bodypumplessen in de studio. Veluwe Fit organiseert het event om een signaal te geven: de vrijheid van mensen is belangrijker dan ons vermaak

Pim Plaggenborg, personal trainer en eigenaar van Veluwe Fit: “Met het WK in aantocht en al die kritische berichten ging ik nadenken. Kon ik wel naar de wedstrijden kijken terwijl ik wist dat heel veel mensen daar als moderne slaven worden gehouden? Dat er zelfs heel veel arbeiders zijn omgekomen? Ik houd van een mooie voetbalwedstrijd en probeerde excuses te verzinnen waarom het wel zou kunnen. Want heeft het echt zin om zelf een signaal te geven? Maar eigenlijk wist ik het wel. Daarom komen wij met Veluwe Fit in beweging en nodigen we anderen uit daarin mee te doen. Als een positief en sportief tegenwicht met Pump4Justice.

Pump4Justice is toegankelijk voor iedereen die wil meedoen: het enige wat nodig is, is je aanmelden via de actiepagina veluwefit.nl/pump4justice. In je eentje kun je niet de wereld veranderen maar samen maken we een groot verschil!”

advertentie
advertentie
Afbeelding
NLG Arbo Business Partner bij Business Club 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeenten Noord-Veluwe niet te spreken over opkopen stikstofrechten door Lelystad Airport 9 uur geleden
Afbeelding
Elburgse Tieners voelen zich al tien jaar thuis op andere plek 11 uur geleden
Afbeelding
Gezamenlijk kerstconcert van drie koren in ‘t Harde 13 uur geleden
Afbeelding
Bibliotheek Noordeinde bewijst zich 14 uur geleden
Afbeelding
Voorbeschouwingen zaterdagvoetbal: OWIOS en VSCO’61 treffen koploper en runner-up 8 dec, 12:40
Afbeelding
Winnaars sinterklaasactie in Oosterwolde 8 dec, 11:35