Jan en Wilma (m.) genoten van het onverwachtse bezoek van TV Gelderland. Met links Angelique Krüger en rechts Alberto Radstake).
Jan en Wilma (m.) genoten van het onverwachtse bezoek van TV Gelderland. Met links Angelique Krüger en rechts Alberto Radstake). (Foto: Dirk Jan Grootkarzijn)

TV Gelderland verrast Oldebroeker Van 't Hof

  Nieuwsflits

OLDEBROEK – Oldebroeker Jan van 't Hof is met zijn vrouw in het zonnetje gezet voor zijn vrijwilligerswerk door TV Gelderland. Er zijn opnames gemaakt voor 'Zomer in Gelderland' dat op 19 augustus wordt uitgezonden.

Presentatrice Angelique Krüger haalde Jan en Wilma met een voertuig van Defensie thuis op en bij Boerderijmuseum 'De Bovenstreek' stond presentator Alberto Radstake samen met het Verkeerregelaar Team Oldebroek klaar om Jan van ‘t Hof en zijn vrouw Wilma een hulde te brengen. Jan zet zich ook in voor Christelijke Oranje Vereniging Oldebroek en vandaar uit is ook het Verkeersregelaarsteam ontstaan dat hij samen met Erwin Doornewaard leid. Ook de burgemeester van Oldebroek Tanja Haseloop is in het programma te zien. Jan van ’t Hof vertelde over zijn ervaringen als vrijwilliger en over zijn ervaringen als coronapatiënt op het IC en wat dat ook betekende voor zijn gezin.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden