De jongeren van @Roberts die de marathonuitzending mogelijk maken zijn blij met de behaalde opbrengst.
De jongeren van @Roberts die de marathonuitzending mogelijk maken zijn blij met de behaalde opbrengst. (Foto: @Robert’s)

Marathonuitzending @Roberts: 6399,30 euro

  Nieuwsflits

Van 10 tot en met 12 juli was jongerenontmoetingsplek @Robert’s omgebouwd tot een livestudio. Van hieruit zonden jongeren 48 uur uit om mensen te verbinden en geld op te halen voor Stichting Het vergeten Kind. Met 6399,30 euro gingen ze ver over het gewenste bedrag van 5000 euro heen.

ELBURG - Normaal zouden de tieners een weekend weggaan. In verband met COVID-19 werd besloten als vervanging een 48-uurs uitzending te houden met als thema: 'Eenzaamheid'. Tieners werden ingezet om alle activiteiten op te zetten. Zo werden er ontbijtjes rondgebracht in Elburg e.o.

Robert Pruis coördinator @Robert’s. Het meest trots ben ik op de 54 vrijwilligers die zich in hebben gezet om alles mogelijk te maken. Vooral op de tieners die zich enthousiast hebben ingezet om alles mogelijk te maken. Er was in de studio en backstage een synergetische samenwerking. Als we het over verbinden hebben, dan was dit het ultieme.”

Er was een online veiling om geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind, die een tweede Heppie Hotel wil bouwen in Vierhouten. Het hele weekend is er ook gefotografeerd en die foto’s zijn te zien op de Facebookpagina van De Grote At Roberts Show. “Doneren kan nog via degroteatrobertsshow.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden