André van Lierop, Arno Kromdijk (midden) en Ella Ernst nemen op veilige afstand (1,5 meter) afscheid van het bestuur.
André van Lierop, Arno Kromdijk (midden) en Ella Ernst nemen op veilige afstand (1,5 meter) afscheid van het bestuur. ((Foto: Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep))

Bestuursleden uitgezwaaid

  Nieuwsflits

WEZEP - Het bestuur van de Stichting Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep heeft onlangs afscheid genomen van een de bestuursleden André van Lierop, Ella Ernst en Arno Kromdijk.

André van Lierop heeft bijna negen jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Vanaf 2016 was hij voorzitter. Ella Ernst heeft circa zes jaar plaats gehad in het bestuur. Zij was de laatste vier jaar penningmeester van de stichting. Arno Kromdijk vervulde de rollen van algemeen bestuurslid en websitebeheerder. Die laatste taak blijft hij vervullen voor de stichting.

De genoemde stichting heeft tot doel om activiteiten ten behoeve van de gasten van zorghotel IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (financieel) te ondersteunen. Wie donateur of vrijwilliger wil worden of meer informatie wil, kan contact opnemen met Henri Kolkman (tel: 06 - 57435918) of Thea van Thiel: e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl.

Op de website van stichting staan meer details:
www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden