Sfeerbeeld van het complex van de Wezepse Tennisclub.
Sfeerbeeld van het complex van de Wezepse Tennisclub. (Foto: Annegreet van Wier)

'Kom tennissen bij de Wezepse Tennisclub'

  Nieuwsflits

WEZEP - Na een periode van afstand en zo min mogelijk contacten onderling, is er sinds kort weer ruimte om meer activiteiten samen te doen. Dus ook sporten. Bij de Wezepse tennisclub mocht begin mei eerst jeugd weer spelen en daarna volgde al snel de volwassenen. 

Onder de regie van een heuse coronacommissie werden de protocollen van de KNLTB, de NOC*NSF en gemeente vertaald naar richtlijnen waarmee, uiteindelijk, iedereen weer de baan op kan. Met 1,5 meter afstand, de nodige hygiëne maatregelen zoals desinfectants bij de ingang, plastic handschoentjes bij de hand en begeleiding bij het jeugdtennis, leeft de club weer op. De banen zijn iedere avond bezet en ook overdag wordt er fanatiek getennist. Met het eventuele vooruitzicht dat de kantine per 1 juli weer open zou mogen, kan het toch nog een mooi en gezellig tennisseizoen worden.

Een woordvoerder van de tennisclub doet graag een oproep: ''En als jij nou toch graag wil sporten of eens een andere sport wil proberen, kom dan een keer tennissen. Binnen de Wezepse Tennisclub kun je vrijblijvend een keer mee komen lessen met onze professionele tennisschool. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan een bericht naar wezepsetennisclub@gmail.com of bezoek de website voor meer informatie www.wezepsetc.nl.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden