Met matrixborden worden weggebruikers geattendeerd op mogelijke filevorming.
Met matrixborden worden weggebruikers geattendeerd op mogelijke filevorming. (Foto: DPG Media))

Drie dagen werkzaamheden op A28

  Nieuwsflits

HATTEMERBROEK - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 5 juni 22.00 uur tot maandag 8 juni 05.00 uur werkzaamheden uit aan de snelweg A28 richting de autoweg N50 Kampen/Emmeloord en de snelweg A50 Apeldoorn/Arnhem op het knooppunt Hattemerbroek. Tijdens die werkzaamheden is de verbindingsboog A28 afgesloten voor het verkeer richting de autoweg N50 Kampen/Emmeloord en de snelweg A50 Apeldoorn/Arnhem. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden aangegeven met gele borden en tekstkarren langs de weg. De extra reistijd kan oplopen tot 10 minuten.

Matrixborden

In het weekend van 5 juni worden de verbindingsbogen van Zwolle richting Kampen en Apeldoorn afgesloten. Gedurende dit weekend wordt door Rijkswaterstaat werkzaamheden verricht voor het plaatsen van matrixborden in het knooppunt Hattemerbroek. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat: ''Deze plaatsing verbetert de verkeersveiligheid en doorstroming in het knooppunt Hattemerbroek. Met deze matrixborden attenderen we het verkeer op mogelijke filevorming of plaatst Rijkswaterstaat op afstand een maatregel op deze borden, zoals een snelheidsbeperking of een rood kruis.''

Advies

Voor verkeer dat de weg opgaat geeft Rijkswaterstaat de volgende tips: Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder. Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg. Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app 'Rijkswaterstaat Actueel' of volg het Twitteraccount van 'Rijkswaterstaat Verkeersinformatie'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden