Foto: Bibliotheek Noordwest Veluwe

Bibliotheek NW-Veluwe gaat in stappen open

  Nieuwsflits

ELBURG/OLDEBROEK - De vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe gaan weer open. Te beginnen met de Afhaalbieb. Hiervoor kunnen leden vanaf maandag 11 mei boeken en andere media reserveren. De week daarna, vanaf maandag 18 mei, kan men die ophalen en ook geleend werk terugbrengen. Vanaf 2 juni zijn alle leden weer welkom om zelf weer boeken uit te zoeken in de vestigingen.


De Afhaalbieb start dus op maandag 11 mei. Dan kun je zelf maximaal tien titels reserveren op de gebruikelijke manier: via de website of in de Iguana app. Ook kun je je laten verrassen door de - maximaal vijf - keuzes van de medewerkers. Je hoeft dan alleen je voorkeur aan te geven of de leeftijd/het leesniveau van je kinderen. Je kunt dit kenbaar maken op een formulier op de website of via de telefoon of e-mail. De leentermijn van alle materialen is tijdelijk verlengd naar zes weken.
De gereserveerde werken liggen dan vanaf maandag 18 mei twee weken klaar bij de vestiging naar keuze. Ook kun je dan weer boeken inleveren.

Omdat onze vestingen allemaal verschillend zijn, kunnen de maatregelen en spelregels van de Afhaalbieb per vestiging verschillen. Kijk daarom eerst op de website voor openingstijden en het inleveren van materialen.
De dag na Pinksteren, dinsdag 2 juni, mag je onder bepaalde voorwaarden zelf weer boeken in de vestigingen opzoeken. Over de openingstijden en verdere details verschijnt binnenkort informatie op de website.

Vragen? Kijk dan eerst of die met het antwoord staat bij de veelgestelde vragen op de website van de bibliotheek. Staat die vraag er niet tussen? Bel dan Bibliotheek Noordwest Veluwe op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur op 085-2733575. Vragen stellen kan ook stellen via sociale media of door een e-mail te sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl.
Kun je niet wachten met het lezen van boeken? Ook online worden diverse diensten aangeboden voor leden én niet-leden. Leen bijvoorbeeld e-books via de ThuisBieb of kies voor een luisterboek via de LuisterBieb.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden