<p>Meester Bertus Blok werd met zijn vrouw Magda in een boot opgehaald vanaf huis en naar de festiviteiten 'zijn' school gereden.</p>

Meester Bertus Blok werd met zijn vrouw Magda in een boot opgehaald vanaf huis en naar de festiviteiten 'zijn' school gereden.

(Foto: C.K.C. De Schaapskooi)

Afscheid meester Bertus

  Nieuwsflits

WEZEP - Meester Bertus Blok heeft op 7 juli afscheid genomen van C.K.C. De Schaapskooi. Meer dan 43 jaar is hij werkzaam geweest in het onderwijs, waarvan de laatste 23 jaar als intern begeleider.
De meester werd met zijn vrouw Magda opgehaald met een boot, aangezien ze elk jaar naar Ameland gaan. Het thema was dan ook: ‘Altijd met vakantie naar het strand!’. Tijdens de tocht werd Bertus verrast door alle groepen die langs de kant van de weg stonden en hem verrasten met liedjes, cadeautjes, werkstukken enz. Ook al het zwerfafval werd daar opgeruimd, omdat meester Bertus wekelijks in de bossen rommel opruimt.
Na de boottocht werd meester Bertus op het schoolplein toegezongen door alle kinderen van ‘De Schaapskooi’. Van de kinderen kreeg hij wandelschoenen en een knapzak. Vervolgens was er op het schoolplein o.m. boogschieten, lasergame en een zeskamp. Voor de kleutersstond er een springkussen. Meester Bertus trakteerde alle kinderen op een ijsje. ‘s Middags was er een afscheidsreceptie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden