<p>Lijsttrekker Popke Graansma&nbsp;</p>

Lijsttrekker Popke Graansma 

(Foto: ChristenUnie Oldebroek)

Popke Graansma nieuwe lijsttrekker CU Oldebroek

  Nieuwsflits

ChristenUnie Oldebroek heeft tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 7 juli Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker van de lokale partij voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. 

OLDEBROEK - Hiermee nemen bestuur en leden van CU Oldebroek het advies van de selectiecommissie unaniem over. Popke Graansma volgt Engbert Jan Ruitenberg op die de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in 2014 en 2018 het gezicht van de lokale ChristenUnie was.

Verbinder

Het bestuur van ChristenUnie Oldebroek is verheugd met deze benoeming. Een woordvoeder van dat bestuur meldt dat Popke Graansma een ruime politieke ervaring heeft. Hij is inmiddels ruim zeven jaar actief als raadslid van ChristenUnie Oldebroek, lid van de commissie Ruimte en Leefomgeving en tevens voorzitter van de commissie Samenleving en Bestuur. ‘’Popke Graansma is een echte verbinder en wil bouwen aan een hechte fractie. Met al deze ervaring en kennis, zijn gedrevenheid en enthousiasme ziet het bestuur de komende verkiezingen dan ook vol vertrouwen tegemoet.’’

Kandidatenlijst

Tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar zal de volledige kandidatenlijst bekend gemaakt worden en wordt ook het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van 2022 vastgesteld.

Meer informatie:

oldebroek.christenunie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden