<p>Celia &nbsp;Visch, hier op het ereschavot van het NK, neemt op zaterdag 10 en zondag 11 juli deel aan de Europees Kampioenschap BMX in Zolderm(België).&nbsp;</p>

Celia  Visch, hier op het ereschavot van het NK, neemt op zaterdag 10 en zondag 11 juli deel aan de Europees Kampioenschap BMX in Zolderm(België). 

Foto: (Magda Visch)

NK-brons BMX voor Celia uit Doornspijk

  Nieuwsflits

DOORNSPIJK - Celia Visch heeft zondag 4 juli een bronzen medaille behaald bij het Nederlands Kampioenschap BMX in Haaksbergen.
Celia staat onder begeleiding van BMX-coach Elwin Remmerts en sportbegeleider Fred Leusink van sportschool Força Fit uit Elburg. De Dornspijkse rijdt dit jaar in de klasse Girls 15/16 jaar. In de eerste manche werd ze tweede, in de volgende manches tweede en eerste, waardoor zij zich plaatste voor de halve finale. In die strijd werd zij vierde, voldoende voor een plek in de finale. De finale was heel spannend. Bij het ingaan van de eerste bocht moest Celia kiezen voor de buitenkant, waardoor op het tweede rechte stuk vijfde lag, maar in de tweede bocht lukte het haar op te schuiven naar een derde plek. Deze positie gaf ze niet meer af toen ze over de finish kwam.
Celia hoopt zich bij het komend weekend bij het EK te kwalificeren voor het WK in augustus op Papendal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden