<p>Joah, Sophie, Mila en Jada &nbsp;(v.l.n.r.) zijn van plan om hun vaders komende zondag te verrassen via ideeën bij het Boerderijmuseum.</p>

Joah, Sophie, Mila en Jada  (v.l.n.r.) zijn van plan om hun vaders komende zondag te verrassen via ideeën bij het Boerderijmuseum.

(Foto: Boerderijmuseum)

Boerderijmuseum houdt verrassende Vaderdagactie

  Nieuwsflits

Alle vaders zitten in spanning en vragen zich af op welke wijze ze zondag 19 juni verrast worden op Vaderdag. Alice van Beek en Erika Bakker, de twee coördinatoren van het Boerderijmuseum, hebben meegedacht en enkele verrassingsemmers gevuld met artikelen die elke vader kan gebruiken.

OLDEBROEK – Alice en Erika vertellen dat ze na de succesvolle Moederdagactie direct de vraag kregen of ze voor Vaderdag ook een actie op touw konden zetten. Ze hebben er over nagedacht en zijn uitgekomen op de emmers en hebben die gevuld met ’mannendingen’, zoals wat te knabbelen bij de borrel, gehaktballen van Slagerij Van de Weg, A4-schrijfblok, snoeischaar, rolmaat, etc. Wat de verrassingsemmers betreft zijn er twee verschillende prijsklassen: 12,95 en 16,95 euro. De emmers worden leuk ingepakt zodat het heel goed als cadeau gegeven kan worden.

Voor Moederdag was de reactie overweldigend. Alice en Erika vragen daarom om uiterlijk donderdag 17 juni te bestellen via e-mail: info@boerderijmuseum.nl of telefonisch via nummer 0525 63 1457. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

De bestellingen kunnen zaterdag 19 juni tussen 10.00 en 12.30 uur afgehaald worden bij het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10a in Oldebroek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden