<p>Vertrekkende gemeenteraadslid Jannine van Woerden en haar opvolger Eelke Kingma bij ChristenUnie Elburg.</p>

Vertrekkende gemeenteraadslid Jannine van Woerden en haar opvolger Eelke Kingma bij ChristenUnie Elburg.

(Foto: ChristenUnie Elburg)

Eelke Kingma (CU) volgt Jannine van Woerden op

  Nieuwsflits

In juli verhuist Jannine van Woerden naar de gemeente Nunspeet. Zij neemt tijdens de raadsvergadering van 31 mei afscheid als gemeenteraadslid namens de ChristenUnie Elburg.

ELBURG - Jannine: “Ik heb mij ingezet voor de komst van een jeugdraad en vanaf de start in 2019 ben ik hier actief bij betrokken. Het gaf mij nieuwe inzichten vanuit het perspectief van jongeren. Het christelijk geloof is mijn inspiratiebron en dat verbinden met de politiek is een uitdagende opdracht. Dat is ook reden dat ik dankbaar terug kijk op het project een kansrijke start. Hierdoor is er nu extra aandacht voor een gezonde start van baby`s in kwetsbare gezinnen.”
Eelke Kingma gaat de plek innemen van Jannine en wordt op 31 mei geïnstalleerd. Eelke heeft ervaring als raadslid opgedaan en is gemotiveerd om daar een vervolg aan te geven: “Gelukkig is Arie van Dijk weer hersteld en weer volop actief als raadslid. Zijn expertise kunnen wij goed gebruiken in ons team. Tijdens het half jaar dat ik Arie mocht vervangen heb ik al de nodige ervaring opgedaan.”
In de afgelopen periode heeft Kingma aandacht besteed aan de verkeerssituatie bij basisschool de Parel en op de Bovenweg, Ik ga er vanuit dat voor beide situaties verbetering is te verwachten (zie foto).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden