<p>Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing bracht haar persoonlijke felicitaties en die van de rest van het gemeentebestuur over aan Asselina Lamberta Reuvekamp.</p>

Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing bracht haar persoonlijke felicitaties en die van de rest van het gemeentebestuur over aan Asselina Lamberta Reuvekamp.

(Foto: gemeente Oldebroek)

Oudste Oldebroekse blaast 104 kaarsjes uit

  Nieuwsflits

WEZEP - Asselina Lamberta Reuvekamp uit Wezep werd vrijdag 21 mei 104 jaar oud. Zij is daarmee de oudste inwoner van de gemeente Oldebroek. Natuurlijk bracht burgemeester Tanja Haseloop-Amsing haar die dag een bezoek.

Mevrouw Reuvekamp werd geboren in Zwolle, maar verhuisde kort voor WOII met haar echtgenoot naar Utrecht. Toen de Duitsers het land binnenvielen ging het stel terug naar Zwolle om bij haar schoonouders in te gaan wonen. Het echtpaar kreeg vijf kinderen. Meneer Reuvekamp werkte op de Prinses Margrietkazerne in Wezep. In dat dorp woonde het gezin met veel plezier tot het overlijden van de heer Reuvekamp. Mevrouw Reuvekamp kreeg later een huis in Wezep en woont nog steeds zelfstandig met zorg aan de Turfhorst. Zij denkt nog wel met veel plezier terug aan haar 100-jarige verjaardag die zij groot vierde in Coelenhage.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden