Coop Vlaar krijgt allernieuwste concept


<p>Afgelopen zaterdag was Hans Vaar druk bezig met het leeghalen van zijn supermarkt.&nbsp;</p>

Afgelopen zaterdag was Hans Vaar druk bezig met het leeghalen van zijn supermarkt. 

(Foto: Dik Kuiper)

Coop Vlaar krijgt allernieuwste concept

  Nieuwsflits

Coop Vlaar Oldebroek is binnenkort helemaal ingericht volgens het allernieuwe Coop-concept. Met een ruimer assortiment, meer aandacht voor vers én lokale producten. Daarom moet de supermarkt wel een hele week dicht.

OLDEBROEK - In 2019 werd Coop Oldebroek verbouwd, van Emté naar Coop. Nu gaat de supermarkt aan de Zuiderzeestraatweg 133D in Oldebroek onder leiding van zelfstandig ondernemer Hans Vlaar opnieuw op de schop.

Vlaar startte afgelopen september in de winkel en vindt het tijd voor een volledige inrichting volgens het allernieuwste Coop-concept. In de vernieuwde supermarkt, die op 22 februari om 13:00 uur heropent, is straks een ruimer assortiment te vinden, met meer aandacht voor vers én lokale producten. Daarom moet de hele winkelruimte leeg gehaald worden. Vanaf 13 februari om 15:00 uur gaat de winkel voor een hele week dicht.

Hans Vlaar vertelt: "Tijdens de verbouwing in 2019 heeft de winkel al een nieuwe vloer en een nieuw plafond gekregen. Dat hoeven we deze keer dus niet aan te pakken. Maar: met die verbouwing zijn wel wat aspecten van Emté behouden gebleven, zoals de indeling. Met deze nieuwe, grote opfrisbeurt voeren we het Coop-concept tot in de allerlaatste puntjes door.”

Wensen klanten

Hans Vlaar gaat aan de slag met de wensen van zijn klanten. ''Zo wordt de ingang als te krap ervaren, dus deze is na de verbouwing ruimer en praktischer. Verder worden de versafdelingen een stuk groter en verplaatsen we de broodafdeling, zodat er plek is voor een uitgebreider assortiment. Door een klein stuk van het magazijn bij de winkel te trekken, worden de gangpaden ruimer en is er tegelijkertijd meer ruimte om het assortiment verder uit te breiden. Speciaal voor Oldebroek breiden we het huishoudelijk assortiment verder uit, en komen er feestartikelen en overige non-food producten bij.”

Lokale producten

Naast meer aandacht voor versproducten, vindt de klant bij Coop Vlaar Oldebroek straks ook meer lokale producten. "We werken samen met een lokale bloemenleverancier, kaasleverancier, bakker, slager én groenteman, die het assortiment aanvullen”, aldus Hans Vlaar. Met een PostNL-pakketpunt, slijterij, uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, verkooppunt voor Nederlandse loterijen én de mogelijkheid online te bestellen, is de winkel van alle gemakken voorzien.

Vertrouwde team

De vertrouwde gezichten voor de klanten blijven werkzaam bij Coop Vlaar Oldebroek. Hans Vlaar: "Er is heel veel enthousiasme in het team, ondanks de redelijk recente verbouwing in 2019. Het hele team heeft zin in een frisse start in een gloednieuwe winkel!”

De supermarkt behoudt de ruime openingstijden: van maandag tot en met donderdag en op zaterdag is de winkel van 08.00 tot 20.00 uur geopend, op vrijdag kunnen klanten van 08.00 tot 21.00 uur boodschappen doen. Op zondag is de supermarkt gesloten.

Sluiting

In verband met corona is de winkel tijdelijk van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 20:00 uur geopend. Een feestelijke heropening, gebeurt binnen de huidige mogelijkheden (zie de kadertjes).

Aanbiedingen

Naast een aantal scherpe openingsaanbiedingen krijgen de eerste honderd klanten van Coop Vlaar Oldebroek op maandag 22 februari een gratis boeketje bloemen aangeboden. Daarnaast kunnen alle klanten in de eerste heropeningsweken sparen voor een lokaal speelkleed van Oldebroek.

ZAKENNIEUWS

Aangepaste opening

Op maandag 22 februari heropent Coop Vlaar Oldebroek. Eigenaar Hans Vlaar pakt uit binnen de kaders van de huidige mogelijkheden. "We gaan zeker niet stilzwijgend open. Daarom versieren we de winkel en starten we met diverse acties.''

Hans Vlaar:
'Het hele team heeft zin in een frisse start!'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden