Advies energiecoaches thuis en online gratis


<p>Inmiddels hebben verschillende inwoners al een gesprek met een energiecoach aangevraagd om van gedachten te wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen.</p>

Inmiddels hebben verschillende inwoners al een gesprek met een energiecoach aangevraagd om van gedachten te wisselen over kleine, energiebesparende maatregelen.

(Foto: Veluwe Duurzaam)

Advies energiecoaches thuis en online gratis

  Nieuwsflits

ELBURG/OLDEBROEK - Hoe kan ik mijn energierekening omlaag brengen? Waar kan ik subsidie aanvragen voor het isoleren van mijn woning? Met dit soort vragen denken de energiecoaches van Veluwe Duurzaam graag mee.

Lagere rekening

Het nemen van energiebesparende maatregelen scheelt niet alleen CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor een lagere energierekening en meer comfort in de woning. Samen met de gemeenten Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Putten, Ermelo, Harderwijk en Hattem wil duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam woningeigenaren hierin stimuleren en passende informatie geven die bij hun eigen woonsituatie past. Een gesprek met een energiecoach kan bij inwoners thuis, maar is ook online mogelijk. Dit gesprek is kosteloos en kan worden aangevraagd via:

veluweduurzaam.nl/advies/energiecoaches

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden