Superloterij Oosterwolde verlengd tot 26 maart


<p>De hoofdprijs van de loterij op camping De Wyckel in Oldebroek.</p>

De hoofdprijs van de loterij op camping De Wyckel in Oldebroek.

(Foto: eigen foto)

Superloterij Oosterwolde verlengd tot 26 maart

  Nieuwsflits

OOSTERWOLDE - De groots opgezette superloterij, met als hoofdprijs een volledig ingerichte vakantiewoning ter waarde van 150.000 euro (zie foto) in Oosterwolde, is verlengd met drie maanden, omdat het aantal van 17.500 verkochte loten nog niet is gehaald. De autoriteit kansspelen heeft daarvoor de vergunning verstrekt. De opbrengst is bestemd voor het verenigingsleven in het OOsterwolde. De trekking is nu vastgesteld op 26 maart bij Notariaat Van der Laan in Oldebroek.

De loterij is onderdeel van het project 'Hart van Oosterwolde', dat voorziet in de bouw van een nieuw multifunctioneel centrum met daarin een dorpshuis en sportzaal. Daarnaast komt er een dorpsplein, een commerciële plint en tien appartementen. Het dorp moet 200.000 euro zelf investeren in het project en de financiering moet komen uit de opbrengst van de loterij.

In de voorwaarden staat vermeldt dat er minimaal 17.500 loten moeten zijn verkocht om de trekking te kunnen doen van 33 prijzen. Naast de volledig ingerichte vakantiewoning is er o.a. een volledige elektrische auto te winnen, een sloep, keuken, veranda, elektrische scooters en fietsen, etc. Het prijzenpakket omvat 300.000 euro en de organisatie betaalt de kansspelbelasting.

Een lot kost 33 euro en is te koop via www.winhethuis.nl of bij Bouwmarkt de Meule aan de Oostendorperstraatweg in Oosterwolde.
Op www.winhethuis.nl zijn alle details over de verloting te vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden