Belangenorganisatie prijst presentatiegids van VSCO'61


<p>Henk Feitsma (BAV) en presentatiegidscommissievoorzitter Ruben Buijserd (r.) met de winnende gids.</p>

Henk Feitsma (BAV) en presentatiegidscommissievoorzitter Ruben Buijserd (r.) met de winnende gids.

(Foto: Erwin ten Hove)

Belangenorganisatie prijst presentatiegids van VSCO'61

  Nieuwsflits

Recentelijk was al bekend gemaakt de Presentatiegids seizoen 2020-2021 van VSCO’61 de Gulden Gids Award had gewonnen voor beste presentatiegids van Nederland. Na 2010 en 2015 was dit al de derde keer dat de vereniging deze eer te beurt viel. De onderscheiding is op 19 december uitgereikt op het sportpark.

OOSTERWOLDE - Vanwege de coronamaatregelen moest er nog een goed moment gekozen worden waarop de uitreiking plaats kon vinden. Op zaterdag 19 december was het dan zover dat voorzitter van de Presentatiegidscommissie, Ruben Buijserd uit handen van Henk Feitsma van de BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) de oorkonde, behorend bij de award in ontvangst kon nemen op sportpark De Heughte.

Voetbal met logo

Bestuurslid Communicatie Henk Feitsma van de BAV was in zijn rol van voorzitter van de jury die de presentatiegidsen beoordeelt naar sportpark de Heughte gekomen om de oorkonde uit te reiken. Daarnaast overhandigde hij de cheque met een waarde van 250 euro die de winnaar in ontvangst mag nemen. Tevens had Feitsma een voetbal met logo van de BAV voor VSCO’61.

Henk Feitsma verwoordde de argumentatie voor de winst van VSCO’61 als volgt. “Steeds slagen de makers erin de vereniging op een indrukwekkende manier voor het voetlicht te brengen. Ook nu ontbreken niet de verhalen uit het brede spectrum van de club, over de teams, de trainers, de kaartverkopers, de materiaalman en nog veel meer. Zeer lezens- en navolgingswaardig is het artikel over de stappen die gezet worden op het gebied van duurzaamheid en innovatie.''

Jubileum

Maar onderscheidend is deze gids toch door de fraaie presentatie. ‘'De foto's, het consequent accentueren van de clubkleuren geel/zwart. De overzichtsfoto van het sportpark waarop te zien is wat er in de loop der jaren aan verbetering is gerealiseerd en wat nog op de rol staat onder het motto, ‘sportpark de Heugte door de jaren heen' en niet te vergeten de middenpagina die je uit kunt klappen waarna je kennis maakt met de selectie van het huidige seizoen. De club hoopt volgend jaar het 60-jarig jubileum te vieren. Als het de vitaliteit weet vast te houden die deze zeer complete gids uitstraalt, dan is haar nog een mooie toekomst beschoren.”

De Presentatiegids 2020-2021 van VSCO'61 is digitaal te bekijken op de website van VSCO'61. Wie de gids graag als magazine wil ontvangen, kan een mailtje sturen naar j.borgers@vsco.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden