'Online Pietengym Goed Bezig succesvol'


Foto: Goed Bezig Oldebroek

'Online Pietengym Goed Bezig succesvol'

  Nieuwsflits

OLDEBROEK - Op het kantoor van Goed Bezig Oldebroek was het woensdag 25 november een dolle boel. Daar werd voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 de Online Pietengym gehouden. Met meer dan 100 deelnemers was de allereerste Online Pietengym een groot succes te noemen.
Goed Bezig houdt elk jaar in de aanloop naar 5 december Pietengym in Wezep en Oldebroek. Vanwege de coronamaatregelen kon dat dit jaar niet doorgaan. Maar Goed Bezig liet zich niet kisten en besloot het pietengym dit jaar online aan te bieden. De kinderen konden via de computer in hun eigen woonkamer meedoen. Er werd in het kantoor een klimparkoers gemaakt, gedanst en geprobeerd de gymmeesters van Goed Bezig te verslaan in allemaal uitdagingen. Er werd geknutseld, mikoefeningen gedaan en de sinterklaaskennis getest met een quiz. Ook Dansschool Bruinewoud en Gymvereniging SOS maakten deel uit van het programma. Als afsluiter kregen de deelnemende kinderen een pietendiploma thuisgestuurd.

Jordi de Koning, buurtsportcoach Goed Bezig Oldebroek: “Aan alle kinderen die mee hebben gedaan; bedankt! Ondanks dat we veel plezier hebben gehad, hopen we dat de kinderen volgend jaar gewoon weer mee kunnen doen aan de ‘normale’ pietengym in de gymzaal.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden