Foto:

Pieter Lensselink nieuwe gemeentesecretaris Oldebroek

  Nieuwsflits

OLDEBROEK - Pieter Lensselink is per januari de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Oldebroek. Het college van burgemeester en wethouders heeft de benoeming van de 58-jarige Lensselink in de vergadering van 10 november formeel bevestigd. De selectiecommissie en de ondernemingsraad hebben eerder al positief geadviseerd over zijn aanstelling.

Het college van burgemeester en wethouders is enthousiast over de benoeming. Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Pieter Lensselink een goede gemeentesecretaris in huis halen waarmee het prettig samenwerken is. Ik verwacht dat hij met zijn ruime gemeentelijke ervaring een positieve rol gaat spelen in de opgaven die we, zowel binnen onze organisatie als in de samenleving, hebben.”

Pieter Lensselink werkt sinds 2008 bij de gemeente Gooise meren, momenteel als programmamanager dienstverlening en interim afdelingshoofd beleidsafdeling 'Mens en Omgeving'. Lensselink volgt interim gemeentesecretaris Arjan Doornbos op. Die begon in februari van dit jaar in Oldebroek, toen gemeentesecretaris Maurits van de Geijn gemeentesecretaris werd in Renkum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden