<p>Vrijwilligster Anja Wichers (links) is blij met de blijk van waardering die Willeke Mekelenkamp-Teseling haar persoonlijk overhandigde.</p>

Vrijwilligster Anja Wichers (links) is blij met de blijk van waardering die Willeke Mekelenkamp-Teseling haar persoonlijk overhandigde.

(Foto: Dick van der Veen))

Veel vrijwilligers verrast

  Nieuwsflits

ELBURG - Zo’n 1000 vrijwilligers zijn verrast met een attentie die hen door de brievenbus werd geschoven. Een blijk van erkentelijkheid van de gemeente en de stichting Welzijn in Elburg (WIEL).
De oproep in deze krant om zich als vrijwilliger te melden was succesvol. Zo’n 860 mensen die op diverse manieren de gemeenschap hun diensten bewijzen meldden zich direct aan en later nog druppelsgewijs 160. Zo kwam het tot ongeveer 1000 attenties, het maximale wat beschikbaar was. De inhoud was afgestemd op de feestdagen. Een bon van 10 euro, te besteden bij de lokale middenstand, confetti, een sticker en een persoonlijk schrijven van wethouder Willem Krooneman.
Anja Wichers kreeg de eerste enveloppe van Willeke Mekelenkamp-Teseling die samen met Laura Snijder de actie namens WIEL voorbereidde. Anja: “Ik ben hier blij mee, maar ze zouden me nog gelukkiger maken als ik gewoon weer aan het werk zou kunnen in De Voord. Ik mis de mensen daar.’’ Zij doet daar o.m. werkzaamheden op de gesloten afdeling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden