<p>&nbsp;Gerrit Tichler.</p>

 Gerrit Tichler.

(Foto: Anja van Boven)

Lintje voor EHBO'er en klusser Gerrit Tichler

  Nieuwsflits

ELBURG - Burgemeester Jan Nathan Rozendaal heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Gerrit Tichler tijdens een bijzondere ledenvergadering van de afdeling Doornspijk-Elburg van de EHBO. Tijdens die vergadering werd gevierd dat Tichler ruim 40 jaar lang als bestuurslid zijn beste krachten geeft aan de afdeling. Tichler werd Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Gerrit Tichler is sinds 1975 lid van de EHBO afdeling Doornspijk-Elburg. In 1980 werd hij lid van het bestuur. Daarbinnen vervulde hij vanaf 1989 de functie van evenementencoördinator en sinds 1994 is hij ook materiaalbeheerder. In al die jaren is Tichler ook talloze keren actief geweest als EHBO'er tijdens evenementen, waaronder de Botterdagen. Tichler doet zijn vrijwilligerswerkzaamheden voor de EHBO met grote inzet, is trouw, betrokken, bevlogen en altijd bescheiden. In 2012 werd hij al vanwege zijn grote inzet en verdiensten tot erelid benoemd.

Niet alleen de EHBO heeft een grote plaats in het leven van Gerrit Tichler. Dat geldt ook voor basisschool De Borchstee. Vanaf de opening in 1988 tot 2015 was Gerrit Tichler er klusjesman. In die hoedanigheid stond hij altijd voor de school klaar en heeft hij er talloze grote en kleinere klussen uitgevoerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden