Namens Concordia overhandigt Henri Pruim (l.) een blijk van waardering aan OWIOS-bestuurslid Leonard Visscher.
Namens Concordia overhandigt Henri Pruim (l.) een blijk van waardering aan OWIOS-bestuurslid Leonard Visscher. (Foto: Concordia)

Gastvrijheid voor A-orkest Concordia in voetbalkantine

  Nieuwsflits

Christelijke Muziekverenigng Concordia Oldebroek is het nieuwe muziekseizoen weer enthousiast gestart. De diverse onderdelen zijn begonnen met hun wekelijkse repetities. De slagwerkgroep en het jeugdorkest oefenen op hun vertrouwde plek in Kulturhus De Talter.

OLDEBROEK - Bij de repetities worden uiteraard de geldende corona-richtlijnen gehanteerd. Gezien de omvang van het A-orkest en de afstand die aangehouden moet worden tussen de muzikanten was het voor dit onderdeel van Concordia niet mogelijk om een geschikte ruimte te vinden in Kulturhus de Talter.

Hartelijke ontvangst

Voor de eerste repetitie stelde daarom voetbalvereniging OWIOS haar kantine ter beschikking, waar de muzikanten hartelijk werden ontvangen. Beide besturen vinden dat een mooi voorbeeld hoe verenigingen in de gemeente Oldebroek elkaar vooruit helpen in deze bijzondere omstandigheden. Wellicht een begin van een mooie samenwerking, denken zij.

Waardering

Namens de vereniging overhandigde Henri Pruim een blijk van waardering aan OWIOS bestuurslid Leonard Visscher (zie foto).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden