Jan Koele (l) van Perfect Wonen en bestuurslid commerciële zaken van VSCO'61 Sjoerd Kwakkel.
Jan Koele (l) van Perfect Wonen en bestuurslid commerciële zaken van VSCO'61 Sjoerd Kwakkel. Dik Leusink

Perfect Wonen nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

Lokaal Deel je nieuws

Deze week is Perfect Wonen uit Wezep wedstrijdsponsor van VSCO’61 geworden. Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Jan Koele en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de driejarige sponsorovereenkomst. Tevens werden de nieuwe reclameborden van Perfect Wonen officieel overhandigd aan de club. Als blijk van grote dank en waardering werd de nieuwe wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk overhandigd en veel zakelijk succes toegewenst.

Na de nodige jaren als stoffeerder in loondienst te zijn geweest, kreeg Jan Koele in juni 2013 de kans om op eigen benen te staan. Vanuit een royaal pand aan de Engelandsweg te Wezep startte Jan interieurzaak Perfect Wonen. In een tijd dat er sprake was van een crisis was het voor de jonge ondernemer keihard werken. Nu ruim 8 jaar later is Perfect Wonen een begrip geworden in de regio Noord Veluwe. Met drie vaste krachten en vijf zzp’ers kan de interieurspecialist de vraag naar tapijt, pvc, laminaat, vinyl, gordijnen, binnenzonwering, horren en andere raambekleding amper aan.

Ook vanuit Oosterwolde zijn er warme contacten, hetgeen Perfect Wonen wil waarderen met sponsoring van de plaatselijke voetbaltrots VSCO’61. Deze week werd dit officieel bekrachtigd door de ondertekening van een driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst op sportpark De Heughte. Jan Koele zette namens Perfect Wonen de handtekening, terwijl Sjoerd Kwakkel dit als bestuurslid commerciële zaken namens VSCO’61 deed. Daarnaast werden de mooi gestylde reclameborden officieel door Perfect Wonen overhandigd aan VSCO’61. Een fraai bloemstuk werd door de club aangeboden aan de nieuwe wedstrijdsponsor als blijk van dank en waardering. Na een toost werd Perfect Wonen veel succes toegewenst.

De nieuwe wedstrijdsponsor is te vinden op:

Perfect Wonen Wezep
Engelandsweg 1
8091 BA Wezep
T: 038 - 37 65 014 en/of 06 - 219 88 791 (Jan Koele)
E: info@perfectwonen-wezep.nl
www.perfectwonen-wezep.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Leuke verhalen na schrijfworkshop Tineke Honingh 17 aug, 15:45
Afbeelding
Vizier op ’t Harde en Hulshorst: competitie met inspirerende tegenstanders 17 aug, 15:03
Afbeelding
Gait van de Renderklippen: Rebels 15 aug, 11:07
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Opgelet, zakkenrollers: bendes maken de regio onveilig 15 aug, 09:42
Afbeelding
Brommers kiek’n in Elburg voor het goede doel, daar maak je je agenda voor vrij 14 aug, 10:34
Afbeelding
Classic demo in ’t Harde: snikheet maar zó cool! 14 aug, 09:41