<p>Landgoed Old Putten en Elburg Vesting.</p>

Landgoed Old Putten en Elburg Vesting.

(Foto: Eigen foto)

Voorjaarswandeling met prijzen

  Cultuur

OOSTENDORP/ELBURG - De winterwandeling Zwaluwenburg-Schouwenburg is inmiddels succesvol afgesloten. Honderden deelnemers hebben daar plezier aan beleefd. Het organiseren van andere activiteiten is in verband met de corona-maatregelen onmogelijk.

Daarom heeft de Evenementencommissie opnieuw een ‘online’ wandelroute uitgezet: de voorjaarswandeling ‘Rondje Oostendorp-Elburg Vesting’. Tijdens deze route wordt de andere kant van Oostendorp verkend, waaronder landgoed Old Putten en daarnaast wandelt men rondom de vesting Elburg. Het is een route van ongeveer 7,5 kilometer en de start is bij het gemeentehuis in Oostendorp. De route kan gelopen worden tot en met 18 april. 

Verdere informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Evenementencommissie Oostendorp, op Instagram en via www.evenementen-oostendorp.nl. Hier is de route ook te downloden. De route kan ook afgehaald worden bij Terbekeweg 9 (zie mapje naast de garagedeur) of bekeken worden via www.route.nl, routenummer 2120232.

Bij deze route is een wedstrijdelement toegevoegd: een fotopuzzel. Wie de letters op de foto’s in de volgorde zet van de wandelroute, ziet een woord van twaalf letters ontstaan. Stuur dit woord op naar info@evenementen-oostendorp.nl en maak kans op een prijs. Onder degenen die het woord goed hebben, worden enkele waardebonnen verloot en ook voor de jeugd tot en met 12 jaar zijn er twee prijzen. Stuur ook een leuke of bijzondere foto van jezelf/de groep mee.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden