De deelnemende brouwers aan de eerste 'Beer Drive Thru' in Elburg.
De deelnemende brouwers aan de eerste 'Beer Drive Thru' in Elburg. (Foto: eigen foto)

'Beer Drive Thru' in Elburg

ELBURG - Een aantal Elburgse brouwers houdt zaterdag 16 mei een zogeheten 'Beer Drive Thru' aan de Havenstraat in Elburg. Bierliefhebbers kunnen hier vanuit de auto hun favoriete 'Beerbox' met lokaal bier inkopen. Op gepaste afstand uiteraard.

Stadsbrouwerij Vos, Brouwerij Eembier, Orango Beer en het Elburger Bier Genootschap houden samen deze eerste Elburger 'Beer Drive Thru'. Ze bieden elk hun eigen 'beerboxen' bestaande uit 4, 12 of 24 flesjes, maar ook een gezamenlijke box met een mix van alle lokale bieren.

Op 16 mei  van 14.00 tot 18.00 kunnen bierliefhebbers via het Jos Lussenburgplein langs de Stadsbrouwerij rijden. De gekozen bieren worden in de kofferbak geplaatst en betalen kan, voor de veiligheid, alleen per pin.

De samenwerkende brouwers uit Elburg willen op deze nieuwe manier bierliefhebbers te laten kennismaken en genieten van het brede assortiment aan lokale bieren dat Elburg rijk is.

De mogelijkheden voor een op maat samengestelde 'Beerbox', het laten bezorgen van 'Beerboxen' en meer informatie over de lokale bieren is te vinden op www.stadsbrouwerijvos.nl of www.eembier.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden