Snoeihoutactie gemeente Elburg op dinsdag 12 mei

ELBURG - Elburgers kunnen op dinsdag 12 mei hun snoeihout weer laten ophalen door de gemeente. Het gaat om snoeihout wat men niet kwijt kan in de groene container. De takken worden niet ter plekke versnipperd, maar weggehaald.
Aanmelden voor deze snoeihoutactie kan door het formulier ‘aanmelden snoeihoutactie’ op de gemeentelijke website in te vullen. Aanmelden kan tot maandag 11 mei om 12.00 uur.
Aan deze actie zijn de volgende voorwaarden verbonden. Aanmelden vooraf is verplicht. Actie geldt alleen voor inwoners van de gemeente Elburg (geen bedrijven). U mag maximaal 2 m³ tak- en snoeihout aanbieden (meer wordt niet meegenomen). De takken en snoeihout (geen boomstronken en coniferen) dienen in bundels (samengebonden takken) van maximaal één meter lang, maximaal 25 kilo per bundel en geschikt voor handmatige belading worden aangeboden. De takken mogen pas één dag voor de ophaaldatum verkeersveilig, zichtbaar en makkelijk bereikbaar aan de openbare weg worden aangeboden (direct aansluitend op het eigen terrein). De takken moeten vóór 07.30 uur op de ophaaldag zichtbaar aan de weg liggen. Buren mogen takken en snoeihout niet bij elkaar aanbieden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden