Vijfde editie Bigpop Festival afgelast

OOSTERWOLDE - In verband met de verlenging van de coronamaatregelen kan de vijfde editie van Bigpop Festival dit jaar niet doorgaan. Het organisatie staat volledig achter dit besluit want de veiligheid van personen gaat boven alles. De nieuwe datum is zaterdag 10 juli 2021.

Een woordvoerder: ''De laatste maanden was het lastig om de voorbereidingen door te zetten in verband met de onzekerheid die de maatregelen met zich meebrachten. Nu duidelijk is geworden dat er tot 1 september geen festivals zijn toegestaan in Nederland kon de knoop worden doorgehakt. De editie die zou plaatsvinden op zaterdag 11 juli had wederom een groot feest moeten worden met de bands: The Beatcrooks, Stones Sessions, Scrum, The Euros, The New American Farmers, Blue-Ish en Deeper.

''Het organiseren van een festival is op dit moment een bijzaak in de vreemde maatschappij waarin er nu wordt geleefd. Toch wordt er stiekem nagedacht over een alternatief voor de editie van 2020. De organisatie hoopt hier binnenkort meer duidelijkheid over te kunnen geven. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan de pagina’s op de kanalen van sociale media @Bigpopfestival.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden