Festiviteiten in Elburg afgelast

ELBURG - De maatregelen die tegen het Corona-virus zijn genomen heeft ook voor de Oranjeverenigingen en Evenementencommissie in de gemeente Elburg consequenties.

Alle festiviteiten die in de gemeente Elburg gepland stonden in de periode tot 1 juni vinden geen doorgang. De geplande festiviteiten zijn de viering 75 jaar Bevrijding op 18 april, Koningsdag op 27 april en het programma van op 4 en 5 mei.
Een woordvoerder namens de Oranjevereniging Elburg, Doornspijk en ‘t Harde en de Evenementencommissie Oostendorp: ''Met betrekking tot de viering 75 jaar Bevrijding zijn voor nu de voorbereidingen gestaakt. Wij hopen hier een passende datum in het najaar voor te vinden. Mogelijk wordt dat 29 augustus omdat 75 jaar geleden in het weekend van 29 tot en met 31 augustus ook festiviteiten rond de Bevrijding zijn gehouden.
''Langs deze weg bedanken wij graag iedereen die zich dit jaar zou inzetten om onze activiteiten tot een succes te maken; vrijwilligers en sponsoren en natuurlijk de inwoners van de gemeente Elburg die ons een warm hart toedragen. Wij denken ook aan de mensen die corona hebben en willen ze beterschap en sterkte wensen.''


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden