OWIOS speelt kraker tegen IJVV

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag in Oldebroek een kraker tegen IJVV. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Wederom betreft het een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen om het tweede klasserschap veilig te stellen. Wegens privéomstandigheden werd twee weken geleden deze wedstrijd afgelast. Dit weekend zal deze wedstrijd als enige in de tweede klasse H plaats vinden. Het is een belangrijke kraker in de onderste regionen. Beide ploegen deden vorige week goede zaken door te winnen.

Zowel OWIOS als IJVV hadden gehoopt en verwacht om meer punten te hebben en hoger op de ranglijst te staan. IJVV staat op de 10e plaats met 18 punten uit 15 wedstrijden en OWIOS een-na-laatste met 14 punten uit 15 wedstrijden. De wedstrijd in IJsselmuiden werd eerder dit seizoen door OWIOS met 4-2 gewonnen. Na een ruststand van 1-1 nam OWIOS na rust afstand.

IJVV zit in dezelfde hoek als OWIOS. Vorige week kon IJVV eindelijk weer een overwinning begroeten. In de voorgaande zes competitiewedstrijden pakte IJVV door drie gelijke spelen slechts drie punten. Hierdoor zakte IJVV langzaam weg op de ranglijst. Na de winterstop verloor IJVV 10 minuten voor tijd het restant de wedstrijd van PH (2-3) en speelde het gelijk tegen Quick ’20 (3-3) en verloor van directe concurrent ASC ’62 (4-1). Vorige week echter begroette IJVV eindelijk een driepunter door met hard werken met 2-0 te winnen van Sparta Enschede.
Vlak voor de winterstop leek OWIOS eindelijk de gifbeker leeg te hebben door een 3-2 overwinning op Sparta Enschede en hierdoor kreeg OWIOS weer aansluiting met de onderste regionen. Na de winterstop moest OWIOS echter twee keer nipt het onderspit delven met een 2-1 nederlaag. Vorige week tegen ZAC zat OWIOS aan de goede kant van de score. Nadat OWIOS na rust achter kwam, boog OWIOS dit om naar een 3-1 overwinning en kon het de laatste plaats overdragen.
In het zespunten duel van zaterdag 22 februari wil OWIOS maar één ding en dat is de punten op Bovenmolen houden. Hierdoor krijgt OWIOS aansluiting met de veilige plaatsen en nadert het IJVV tot op één punt. IJVV zal OWIOS echter op afstand willen houden.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden