SGP-jongeren in gesprek met Kees van der Staaij

ELBURG/OLDEBROEK - De lokale SGP-jongeren Elburg/Oldebroek gaan vrijdagavond 6 maart in 't Huiken aan de Lange Wijden 33 in gesprek met Kees van der Staaij over diverse politieke actuele onderwerpen. Van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer spreekt over thema’s als ‘voltooid leven’, ‘onrust onder boeren’ en ‘de toekomst van de EU na Brexit”. Belangstellenden zijn welkom.

Voor de pauze gaat Hans van ’t Land in gesprek met Kees van der Staaij. Naast actuele politieke vraagstukken die ter sprake komen, is er na de pauze volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Kees van der Staaij.

Vrijdag 6 maart is een bijzondere avond, omdat de lokale commissie haar vijfjarig bestaan viert. In 2015 is de commissie namelijk na een periode van inactiviteit weer actief geworden. Deze avond geldt daarom ook als lustrumavond Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.
De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur is de aanvang. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de onkosten wordt er wel een collecte gehouden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden