(Foto: Wilfred Boon)
(Foto: Wilfred Boon)

DSV moet meerdere in VIOS erkennen: 3 – 0

DOORNSPIJK - Het is al weer maanden geleden dat DSV in een wedstrijd drie tegentreffers moest incasseren. In de uitwedstrijd tegen VIOS uit Vaassen overkwam het de ploeg uit Doornspijk opnieuw. Met een beetje meer geluk hadden de Vaassenaren met nóg grotere cijfers kunnen zegevieren, want zeker in de eerste 45 minuten hield doelman Dekker van DSV de voorwaartsen van VIOS van scoren af.

De tweede helft brak dan ook aan met een 0 – 0 stand en menig Doornspijker zou blij geweest zijn met deze eindstand. Aanvallend hadden de DSV'ers weinig potten gebroken. Juist het verdedigende deel van de ploeg dat gemiddeld een solide indruk maakt en weinig tegentreffers toestaat, werd nu tussen de 50e en 55e minuut twee keer uitgetikt met evenzovele treffers als gevolg.
Ondanks de inbreng van de golden oldies Van Norel en Westerink en A-junior Patrick Visser keerde het tij niet en kon DSV deze middag niet laten zien dat ze heus een goed partijtje mee kunnen voetballen. Het werd uiteindelijk nog 3 – 0, een verdiende overwinning voor de tegenstander, maar DSV heeft het hun ook niet echt moeilijk gemaakt.
Komende zaterdag heeft DSV geen competitieverplichtingen. De week daarna wel, 29 februari, staat de inhaalwedstrijd in en tegen Oene op het programma. Aanvang 14.30 uur.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden